Miele Elite Årsserviceavtal Miele

JMAB Elinstallationer är återförsäljare av Miele Professional, Elite-åf i Uppsala.

Det finns olika avtal och olika behov men UNDERHÅLLSAVTALET är populärt inom Landsting och privata tandläkare.

Hos oss kan du snabbt och lätt få ett underhållsavtal, där vi undersöker produkten utifrån en checklista anpassad för just den maskinen. Detta görs för att upptäcka potentiella framtida problem samt undvika akuta driftstop.

Våra tekniker går igenom checklistan o lämnar åtgärdsförslag o prisuppgift dito på vad som måste bytas ut. Vid underhållsavtal byts vissa förbrukningsdelar ut. Underhållsbesöket sker 1ggr/år.

Dessutom utför vi Validering och kontroll på Miele´s Lab- och dentalprodukter. Valideringsprotokollet erfordras på plats direkt av vår tekniker. Vi är certifierade på Miele´s Lab och dentalmaskiner. Vi använder oss av ett mätinstrument som heter EBRO, och mätprogrammet är Miele.

Vi genomför årliga serviceåtgärder på bl a lab- och dentaldiskmaskiner. Våra tekniker har lång och gedigen erfarenhet och utbildas regelbundet på nya modeller.

JMAB utför även Årsservice på tvättstugeutrustningar i Bostadsrättsföreningar mm. Det är också enkla men effektiva underhållsavtal, där man går igenom varje maskin i tvättstugan mot en checklista. Kunden får prisförslag på ev reparationer / Åtgärder.

Vad innebär Miele Professional Elite?

  • Ett urval av Återförsäljare av Miele Professional är utvalda (JMAB i Uppsala)
  • Högre krav på återförsäljare (serviceavtal, högre servicenivå mm)
  • Utställning av Miele´s produkter på plats
  • Alltid uppgraderade produktnyheter
  • Kampanjer som endast går att få av Eliteåterförsäljare