Om JMAB Elinstallationer AB

JMAB Elinstallationer AB är ett elföretag som ingår i en koncern, JMAB Gruppen AB, som grundades 1990.
Vi har stor erfarenhet av nyinstallationer/rotentreprenader, elservice och data-tele installationer samt service på vitvaror både hushållsmaskiner och proffsmaskiner.

ISO certifierade: ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 45001

Vi är JMAB! Välkomna till oss!
(några saknas på bilden)

Liten kort presentation om oss.

JMAB är auktoriserad Miele verkstad

Detta innebär Garantiservice på Miele's produkter!

Vi är idag leverantör åt Uppsala Kommun, Vasakronan(ramavtal) och Landstinget inom offentlig sektor. Vi är också leverantör till branschens aktörer inom byggsektorn.

JMAB är Elite-ÅF av Miele Professional och har tvätt- tork - o diskmaskiner i vår utställning.
Vi lämnar även pay-offberäkning vid köp av nya maskiner.

Affärsidé

JMAB ska vara ett av de ledande företagen i Mälardalen när det gäller kraft, tele och nätverksinstallationer, och erbjuda våra kunder snabb och kunnig service, inom el- och hushållsservice.

Tvättstugeutrustning

Vi säljer produkter från Miele Professional. Miele´s nya maskiner, som PWM507 och PWM907 (ersätter tidigare PW6065/PT7135C/PT7136, Mopptvätten PWM506 (ersätter PW5064) samt torktumlare PDR507/908 (ersätter PT7136 mm)

Vi säljer även större maskiner men de ovan nämnda. 


Varmt välkomna att kontakta oss, om ni vill ha offert på tvättstugor, eller nya maskiner.

Reservdelar-Verkstad

JMAB servar -och reparerar kaffemaskiner, dammsugare, tvättmaskiner mm på vår verkstad. Vi har även reservdelar/tillbehör mm till dammsugare, tvätt- tork och disk.

Grundavgift Verkstad : *innehåller bl a reng.medel, kaffe vid provkörning, övriga förbrukningsmateriel.

Övrigt

JMAB Elinstallationer AB har varit verksamma i 30 år inom elbranchen. Idag är vi drygt 20 stycken anställda, varav 6 st arbetar på elservicesidan och vitvarusidan. Övriga elektriker arbetar med nyinstallationer eller rot-arbeten. Utöver detta arbetar vi också med larm, data och teleinstallationer som projekteras i CAD-miljö.

Vi har stor erfarenhet inom stora och små entreprenader. I Uppsala utförde vi installationer på bland annat G:la Fängelset.

JMAB vidareutvecklade vitvaruavdelningen, i början av år 2000 och 2001 blev vi Garantiverkstad åt Miele AB.
Idag är vi även Miele Elite-ÅF. För att hänga med i den snabba elektronikutvecklingen så uppdateras våra vitvarutekniker kontinuerligt. Våra tekniker är certifierade för Mieles lab- och dentalmaskiner.