Om JMAB Elinstallationer AB

JMAB Elinstallationer AB är ett elföretag som ingår i en koncern, JMAB Gruppen AB.Vi har stor erfarenhet av nyinstallationer/rotentreprenader, elservice och data-tele installationer samt service på vitvaror både hushållsmaskiner och proffsmaskiner.

Vi är JMAB! Välkomna till oss!
(några saknas på bilden)

JMAB är auktoriserad Miele verkstad

Detta innebär Garantiservice på Miele's produkter!

Vi är idag leverantör åt Uppsala Kommun (ramavtal) och Landstinget inom offentlig sektor. Vi är också leverantör till branschens aktörer inom byggsektorn. JMAB är Elite-ÅF av Miele Professional och har tvätt- tork - o diskmaskiner i vår utställning.

Affärsidé

JMAB ska vara ett av de ledande företagen i Mälardalen när det gäller kraft, tele och nätverksinstallationer, och erbjuda våra kunder snabb och kunnig service, inom el- och hushållsservice.

Tvättstugeutrustning

Vi visar Produkter från Miele Professional. I utställningen finns produkter som PW5065/PT5135C/PT5136 samt PW6065/PT7135C/PT7136, Mopptvätten PW5064-

Vi säljer även större maskiner men de ovan nämnda, finns i utställningen.
Utställningen uppgraderas årligen, med nyheter på produkter, så emellanåt har vi haft utförsäljning av utställningsexemplar för att ge plats åt nya maskiner.

Miele´s produktutbud utökades 2017, med PW6075. Denna tvättmaskin tar 7,5 kg, erfordrar 2x16A. Läs mer här

Välkomna in!

Reservdelar-Verkstad

JMAB servar -och reparerar kaffemaskiner, dammsugare, tvättmaskiner mm på vår verkstad. Vi har även reservdelar/tillbehör mm till dammsugare, tvätt- tork och disk.

Grundavgift Verkstad : *innehåller bl a reng.medel, kaffe vid provkörning,
                                    övriga förbrukningsmateriel.

Övrigt

JMAB Elinstallationer AB har varit verksamma i över 25 år inom elbranchen. Idag är vi drygt 20 stycken anställda, varav 6 st arbetar på elservicesidan och vitvarusidan. Övriga elektriker arbetar med nyinstallationer eller rot-arbeten. Utöver detta arbetar vi också med larm, data och teleinstallationer som projekteras i CAD-miljö.

Vi har stor erfarenhet inom stora och små entreprenader. I Uppsala utförde vi installationer på bland annat G:la Fängelset.

JMAB vidareutvecklade vitvaruavdelningen, i början av år 2000. Idag är vi aukt. Serviceverkstad för MIELE. För att hänga med i den snabba elektronikutvecklingen så uppdateras våra vitvarutekniker kontinuerligt. Våra tekniker är certifierade för Mieles lab- och dentalmaskiner.