Vitvaruservice

för företag

Ett avtal med JMAB innebär att man får både el- och vitvaruservice under samma tak.

UNDERHÅLLSAVTAL & ÅRSSERVICE

Det finns olika avtal och olika behov men Underhållsavtalet är populärt inom Landsting och privata tandläkare.

Hos oss kan du snabbt och lätt få ett underhållsavtal, där vi undersöker produkten utifrån en checklista anpassad för just den maskinen. Detta görs för att upptäcka potentiella framtida problem samt undvika akuta driftstop.

Våra tekniker går igenom checklistan o lämnar åtgärdsförslag o prisuppgift dito på vad som måste bytas ut. Vid underhållsavtal byts vissa förbrukningsdelar ut. Underhållsbesöket sker 1ggr/år.

Vi utför även Årsservice på tvättstugeutrustningar i Bostadsrättsföreningar mm. Det är också enkla men effektiva underhållsavtal, där man går igenom varje maskin i tvättstugan mot en checklista. Kunden får prisförslag på ev reparationer / Åtgärder.

VALIDERING & KONTROLL

Vi utför validering och kontroll på Miele´s Lab- och dentalprodukter. Valideringsprotokollet erfordras på plats direkt av vår tekniker. Vi är certifierade på Miele´s Lab och dentalmaskiner. Vi använder oss av ett mätinstrument som heter EBRO, och mätprogrammet är Miele.

Vi genomför årliga serviceåtgärder på bl.a. lab- och dentaldiskmaskiner. Våra tekniker har lång och gedigen erfarenhet och utbildas regelbundet på nya modeller.

Miele

AUKTORISERAD VERKSTAD

Vi är en auktoriserad Miele verkstad vilket betyder att vi kan utföra garantiärenden för Mieles produkter.

OBS! Vi servar även andra märken.

RESERVDELAR

Vi har reservdelar och tillbehör till dammsugare, tvätt- tork och disk.

Kontakta oss via formuläret nedan för reservdelar. Specificera så noggrant du kan så hjälper vi dig hitta & beställa rätt reservdel.

Vill du veta mer?